fbpx

+45 2140 6217

Alle hverdage 8 - 16

Konceptpakker

Med en konceptpakke får du adgang til alle vores kompetencer for et fast månedligt beløb. For os er det den faste relation til vores kunder, som er afgørende – og det er heldigvis også tilbagemeldingen fra vores kunder. Vi har forsøgt at gøre valget enkelt, så det matcher ethvert behov samt budget.

Derfor skal du prioritere at blive konceptkunde

Det går stærkt med udviklingen inden for marketing – og opgaverne er yderst varierende. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at have de rette kompetencer inden for rækkevidde. Det er dyrt at holde interne kompetencer ajour i virksomheden, og det kræver mange ressourcer når medarbejdere skal videreuddannes for at løse specifikke opgaver, som normalt ikke hører under deres speciale. Vores konceptpakker henvender sig til virksomheder som ønsker at gøre brug af vores valgfrie kompetencer på et begrænset fast timeantal hver uge.

Du får bl.a.:​

Fleksible løsninger som passer til ethvert budget

OneStep Koncept 1

Konceptpakke 1
kr 2.249 pr. md.
  • Timer pr. md.: 4 (fordelt 1 time pr. uge)
  • (opstartsinvestering 5.000,–)

OneStep Koncept 1

Konceptpakke 1
kr 10.499 pr. md.
  • Timer pr. md.: 20 (fordelt 5 timer pr. uge)
  • (opstartsinvestering 0,–)
Populær

OneStep Koncept 1

Konceptpakke 1
kr 19.999 pr. md.
  • Timer pr. md.: 40 (fordelt 10 timer pr. uge)
  • (opstartsinvestering 0,–)

Uden konceptpakke faktureres timer á kr. 1.250,–

Hvorfor skal du vælge os?

OneStep marketing har en værdifuld erfaring, som er opbygget igennem mere end 20 år. Vi har et veludbygget netværk af professionelle samarbejdspartnere, samt det knowhow der skal til (og ikke mindst opdaterede kompetencer), så vi ALTID kan varetage dine interesser på bedste vis – hvilket vi ser som vores vigtigste opgave!