fbpx

+45 2140 6217

Alle hverdage 8 - 16

Privatlivspolitik

Beskyttelse af dine personlige oplysninger – for en sikkerheds skyld!

Det er meget vigtigt, at du ved vi går op i at beskytte dine personlige data.

Når du henvender dig, beder vi dig kun om de detaljer vi skal bruge for bedst muligt at hjælpe dig. Vi skal kun bruge disse detaljer for at give dig den bedste og mest personlige service.

Hvad skal vi vide når du henvender dig første gang?

Dit navn: Så vi ved hvad vi skal kalde dig.
Din e-mail:
Vi skal bruge din e-mail, så vi kan skrive tilbage til dig når du sender en forespørgsel.
Firmanavn (valgfri): Det er en fordel – ikke et krav, at vi ved hvilken virksomhed du henvender dig fra. Vi vil dog indhente disse oplysninger efterfølgende, hvis vi skal give et konkret tilbud eller indgå et samarbejde. Telefon (valgfri): Det er en fordel – ikke et krav, at vi får adgang til dit telefonnummer. Det er for at vi kan kontakte dig i forbindelse med din henvendelse, hvis vi har brug for oplysninger som ikke fremgår. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret sikkert så længe vi behandler din forespørgsel – hvis forespørgslen ikke udmunder i et samarbejde, vil dine data blive slettet.

Fortrolighed

Når du kontakter os behandler vi din henvendelse med stor omhu. Alle evt. dokumenter som vi modtager i forbindelse med at kunne behandle din forespørgsel, behandles fortroligt og opbevares i en midlertidig mappe. Vi har særlige retningslinjer, som medarbejdere hos OneStep marketing følger.

Forbudt at sende til tredjeparter eller at publicere

De informationer som du giver os adgang til, deles aldrig med tredjeparter uden din accept – og bliver ikke publiceret uden dit samtykke.

Løfte om hemmeligholdelse

Vores medarbejdere og samarbejdspartnere har tavshedspligt med hensyn til alle typer af dokumenter og andet materiale.

Spørgsmål?

Har du andre spørgsmål om fortrolighed? Så tag fat i os via Facebook messenger eller send en e-mail til: info@onestepmarketing.dk.